Relatietherapie Alkmaar

Praktijk voor Relatietherapie Alkmaar 

Als je niet tevreden bent met hoe het gaat in de relatie dan kun je hopen dat het met de tijd wordt. Hebben jullie er van alles aan gedaan, blijkt het niet vanzelf te gaan en wil je aan de slag met wat er speelt in je relatie, dan kan relatietherapie helpen.
Mijn praktijk voor EFT relatietherapie is heel goed bereikbaar vanuit Alkmaar en is gelegen aan de westkant van Hoorn, dichtbij de A7 en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en is een effectieve vorm van relatietherapie. EFT richt zich op de onderliggende emoties en behoeftes van jou en je partner. 
Als de relatie niet lekker loopt, reageer je vaak emotioneel en automatisch op elkaar. Er is een negatief interactiepatroon ontstaan waarin beide partners een rol hebben. De emoties zoals verdriet, angst en boosheid kunnen hoog oplopen.
EFT is een krachtige methode om de verbondenheid in jullie relatie terug te brengen.

Wanneer is relatietherapie zinvol?

‘Ruzies – Irritaties – Gebrek aan communicatie – Alleen communiceren of praktische zaken – Uit elkaar gegroeid – Geen connectie – Het gevoel is weg – Niet op één lijn wat betreft de opvoeding –  Een samengesteld gezin – Problemen met elkaars kinderen – Een vertrouwensbreuk – Vreemdgaan –  Weinig intimiteit – Je alleen voelen – Ik weet niet of ik verder wil met mijn relatie ‘

Herkenbaar? Neem gerust eens contact op om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

 

Mijn visie:
Als er ooit een vonk was, is het de moeite waard om te onderzoeken of die vonk nog ergens te vinden is of dat er opnieuw een vuurtje aangestoken kan worden.
Lies te Velde, Relatietherapeut

 

Ik ben aanvullend getraind EFT relatietherapeut.
EFT is erop gericht om binnen een veilige basis de emotionele beschikbaarheid tussen partners te verbeteren om zo de verbondenheid te vergroten.
Meer over EFT op mij site of op de site van EFT Nederland

eft-logo

Contactformulier (werkt niet altijd goed, excuses daarvoor, bel of app me als het formulier niet verzendt maar blijft staan!)

Telefonisch bereikbaar in de komende dagen op

Relatie in de Spiegel

De Wieken 125
1622GT Hoorn

Telefoon: ma-vrij 8:30 – 18 uur.

06 44 37 36 40

Neem je contact op via het contactformulier dan wil ik graag ook even telefonisch contact hebben. We kunnen zo nader op de vraag of het probleem ingaan. Ik vertel hoe ik werk en dan kunnen we, als je wilt, een afspraak plannen.

Mijn praktijk voor relatietherapie zit in de Grote Waal in Hoorn en is goed bereikbaar vanuit de richtingen Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard en Purmerend.

Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.
Bus 314 van en naar Edam / Amsterdam, halte Houtzaagmolen, 3 minuten lopen.

Relatie in de Spiegel

Lies te Velde, relatietherapeut Hoorn en omgeving
De Wieken 125, 1622GT Hoorn
tel: 06 44 37 36 40

Mijn praktijk voor relatietherapie zit in Hoorn, in de Grote Waal en is goed bereikbaar vanuit  Alkmaar, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik, Purmerend en Amsterdam. Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.

 

 

Werkdagen:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag overdags en ‘s avonds op maandag, dinsdag en donderdag.
Telefonisch en per WhatsApp bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 tot- 18:00 uur.

Afspreken & Corona

Momenteel ontvang ik cliënten in mijn praktijk. We kunnen voldoende afstand houden. Mocht je niet naar de praktijk  willen komen dan kunnen we via een speciaal, veilig programma voor eConsulten afspreken.