Contact opnemen

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over de mogelijkheden, jullie specifieke situatie of de kosten, bel gerust!

06 44 37 36 40

Telefoon: ma-vrij 8:30 – 18 uur. 

 

Neem je contact op via het contactformulier dan wil ik graag ook even telefonisch contact hebben. We kunnen zo nader op de vraag of het probleem ingaan. Ik vertel hoe ik werk en dan kunnen we, als je wilt, een afspraak plannen.

Ik neem doorgaans zo snel mogelijk, op een van de aangegeven momenten, contact op na het ontvangen van een mail. Mocht dat niet het geval zijn, neem gerust via whatsapp of telefonisch contact op.

  Naam (verplicht)

  [wpcaptcha]

  Relatie in de Spiegel

  De Wieken 125
  1622GT Hoorn

  Mijn praktijk zit in de Grote Waal in Hoorn en is goed bereikbaar vanuit de richtingen Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard en Purmerend.

  Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.
  Bus 314 van en naar Edam / Amsterdam, halte Houtzaagmolen, 3 minuten lopen.

  Contact opnemen

  Relatie in de Spiegel
  Lies te Velde, relatietherapeut
  De Wieken 125, 1622GT Hoorn
  tel: 06 44 37 36 40

  Mijn praktijk voor relatietherapie zit in de Grote Waal in Hoorn en is goed bereikbaar vanuit  Alkmaar, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik, Purmerend en Amsterdam. Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.

  Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. ‘s Avonds: maandag, dinsdag en donderdag. Telefonisch en per whatsapp bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 tot- 18:00 uur.

  Afspreken tijdens Corona

  Laat je niet weerhouden door het corona-virus. Momenteel ontvang ik cliënten in mijn praktijk. We kunnen voldoende afstand houden.
  Uiteraard alleen zonder corona gerelateerde klachten.
  Mocht je niet naar de praktijk  willen komen dan kunnen we via een speciaal, veilig programma voor eConsulten afspreken.

   

  Relatie in de Spiegel,
  relatietherapie Hoorn en omgeving.
  KvK nummer 37147157
  Btw nummer L141777795B01

  [wp_sitemap_page only="page"]