Contact opnemen

Contact opnemen
Wil je een afspraak maken of heb je vragen over de mogelijkheden, jullie specifieke situatie of de kosten, bel of app me. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Graag telefonisch contact
Ik spreek graag van te voren telefonisch door wat jullie vragen zijn, ik vertel hoe ik werk, wat de mogelijkheden en de kosten zijn. We kunnen dan ook meteen een afspraak maken. Geef daarom in het formulier enkele momenten aan wanneer ik je telefonisch kan bereiken.

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar in de komende dagen op

Relatie in de Spiegel

De Wieken 125
1622GT Hoorn
Tel: 06 44 37 36 40

Mijn praktijk zit in de Grote Waal in Hoorn en is goed bereikbaar vanuit de richtingen Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard en Purmerend.

Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer:
Bus 314 van en naar Edam / Amsterdam, halte Houtzaagmolen, 3 minuten lopen.


Relatie in de Spiegel
Lies te Velde, relatietherapeut
De Wieken 125, 1622GT Hoorn
tel: 06 44 37 36 40

Mijn praktijk voor relatietherapie zit in de Grote Waal in Hoorn en is goed bereikbaar vanuit  Alkmaar, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik, Purmerend en Amsterdam. Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. ‘s Avonds: maandag, dinsdag en donderdag. Telefonisch en per whatsapp bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 tot- 18:00 uur.

Afspreken tijdens Corona

Laat je niet weerhouden door het corona-virus. Momenteel ontvang ik cliënten in mijn praktijk. We kunnen voldoende afstand houden.
Uiteraard alleen zonder corona gerelateerde klachten.
Mocht je niet naar de praktijk  willen komen dan kunnen we via een speciaal, veilig programma voor eConsulten afspreken.

 

Relatie in de Spiegel,
relatietherapie Hoorn en omgeving.
KvK nummer 37147157
Btw nummer L141777795B01

[wp_sitemap_page only="page"]