Contact opnemen

Mail me

3 + 4 = ?

Zijn jullie geïnteresseerd geraakt of nieuwsgierig geworden en jullie willen graag een afspraak maken?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Waarom vrijblijvend? Omdat het belangrijk is dat jullie je bij mij op je gemak en veilig voelen. Pas dan kan de relatietherapie slagen.

Momenteel ontvang ik geen cliënten in mijn praktijk.  Via een speciaal, veilig programma voor eConsulten blijf ik wel doorwerken. In overleg kijken we wat gezien bijvoorbeeld aanwezigheid van kinderen mogelijk is.  Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Dan bespreken we samen hoe we één of meerdere gesprekken praktisch tot uitvoering kunnen brengen.

Heb je vragen over de mogelijkheden en/of kosten, schroom niet om te bellen of te mailen.

Even telefonisch contact.

Ik vind het altijd handig om even telefonisch contact te hebben. Dan kunnen we nader ingaan op de vraag of het probleem. Ik vertel hoe ik werk en dan kunnen we, als je dat wilt, een afspraak plannen.
Vul hiernaast de gegevens in en  graag een paar momenten  waarop ik je kan bereiken.Zelf bellen?Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 18 uur op telefoonnummer 06 44 37 36 40
Als ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, spreek dan je naam, telefoonnummer en boodschap in en ik bel z.s.m. terug