logo

Relatieindespiegel

De Wieken 125 Hoorn
tel: 06 44 37 36 40
Relatie in de Spiegel
De Wieken 125, Hoorn
tel: 06 44 37 36 40

Werkwijze en kosten

Samen of alleen

In de meeste gevallen werk ik in de relatietherapie met twee partners. Tijdens dat traject heb ik soms ook een individueel gesprek met één of beide partners. Het kan fijn zijn even vrij te praten. Die gesprekken staan altijd in teken van de relatie en alles wat besproken is moet aan de orde kunnen komen in de relatiegesprekken. Ik kan helpen als je dingen tegen je partner wilt vertellen en je dit moeilijk vindt

Wil je partner (nog) niet mee? Dan kan individuele (relatie)therapie een goede eerste stap zijn.

Het verloop van een traject

Voor een kennismakingsgesprek met een stel stuur ik van tevoren een intakeformulier toe dat ik graag vóór het gesprek ingevuld terugkrijg. Dit formulier vorm de basis voor de kennismaking.

Als in het kennismakingsgesprek blijkt dat EFT relatietherapie bij de hulpvraag of het probleem past en je voelt je beiden op je gemak en veilig bij mij als therapeut, dan kunnen we verder.

We plannen dan vervolgafspraken. Hoe vaak achter elkaar is aan jullie. In het begin adviseer ik wel elke week of om de week. Mogelijk kan er daarna meer tijd tussen zitten.

De duur van de therapie is verschillend en hangt af van de problemen die binnen de relatie spelen.

De duur van de gesprekken is ongeveer 1 uur tot 5 kwartier per gesprek.
Het is handig ieder keer de agenda bij je te hebben.

 

Kosten

Relatietherapie wordt niet vergoed. Dat betekent dat een traject uit eigen portemonnee betaald moet worden en dat kan best oplopen.
Mensen met een lager inkomen krijgen korting. Laat financiën geen belemmering zijn, ik kom er in bijna alle gevallen uit als het ondanks de korting een probleem is.
Het intakegesprek kost voor iedereen € 50.

Afspraak afzeggen of verzetten

Een afspraak afzeggen of verzetten is kosteloos wanneer dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt gedaan. Dit kan telefonisch, via mail of via WhatsApp / sms.
Ik kan dan in de gereserveerde tijd iemand anders plannen.
Bij niet nagekomen afspraken breng ik de helft van de gesprekskosten in rekening.

Een hele stap

Ik begrijp goed dat het lastig kan zijn problemen en/of intieme zaken met een vreemde te bespreken en dat het een hele stap kan zijn om therapie te gaan doen.

Als je aan je relatie wilt werken is een gevoel van veiligheid en vertrouwen in de therapeut erg belangrijk.
Daarom begin ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik met jullie kijk of er een basis is om samen te werken.

Werkdagen

Overdag: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
‘s Avonds: maandag, dinsdag en donderdag
Telefonisch en per whatsapp ben ik bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 tot- 18:00 uur.

Relatie in de Spiegel
Lies te Velde, relatietherapeut
De Wieken 125, 1622GT Hoorn
tel: 06 44 37 36 40

Mijn praktijk voor relatietherapie zit in de Grote Waal in Hoorn en is goed bereikbaar vanuit  Alkmaar, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik, Purmerend en Amsterdam. Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.

 

Relatie in de Spiegel,
relatietherapie Hoorn en omgeving.
KvK nummer 37147157
Btw nummer L141777795B01

Werkdagen:

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. ‘s Avonds: maandag, dinsdag en donderdag. Telefonisch en per whatsapp bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 tot- 18:00 uur.