logo

Relatieindespiegel

De Wieken 125 Hoorn
tel: 06 44 37 36 40
Relatie in de Spiegel
De Wieken 125, Hoorn
tel: 06 44 37 36 40

Uw Privacy

Relatie in de Spiegel hecht grote waarde aan de privacy van haar (ex-)cliënten.

Wet op de Privacy
Het doel van deze pagina is u te informeren over hoe Relatie in de Spiegel omgaat met de privacy en het verwerken van persoonsgegevens. Dit is per 25 mei 2018 voorgeschreven in de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Deze Europese wetgeving stelt uitgebreide eisen aan maatregelen die organisaties in de lidstaten moeten treffen om de privacy-eisen van persoonsgegevens te waarborgen.

Persoonsgegevens
Wanneer u informatie aanvraagt, één of meerdere gesprekken heeft en/of traject volgt, legt Relatie in de Spiegel deze gegevens vast. Het doel van de verwerking van de gegevens is om u als de cliënt te kunnen helpen en de betaling van de afgenomen diensten af te kunnen handelen.

De persoonsgegevens die worden vastgelegd:

De naam, voornaam en achternaam van de cliënt(en)
De adresgegevens van de cliënt(en)
Het mailadres van de cliënt(en)
Het telefoonnummer van de cliënt(en)
De geboortedatum van de cliënt(en)
Het aantal gesprekken die de cliënt(en) bij Relatie in de Spiegel heeft / hebben gehad
Tijdens een traject wordt er een dossier bijgehouden. Dit dossier met behandelgegevens wordt zodanig gearchiveerd dat alleen de relatietherapeut deze gegevens in kan zien.
Zonder toestemming van de cliënt worden de gegevens niet aan derde verstrekt. Aan naast familie wordt geen informatie verstrekt.
Dossiers worden 7 jaar bewaar vanaf het einde van het boekjaar waarin de gesprekken hebben plaats gevonden.

Website
De website van Relatie in de Spiegel is beveiligd met het zogenaamde SSL certificaat.
Dit houdt in dat vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld de gegevens die u via het contactformulier verstuurt, versleuteld wordt verzonden. Daarmee voldoet de site aan de hoogste standaard en eisen.
U kunt zien of een site beveiligd is door bovenin de browser te kijken; het slotje en de S in de URL geeft aan dat deze beveiligd is met het SSL-certificaat.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Dit is een statistiekenprogramma dat Relatie in de Spiegel relevante informatie over bezoeken op de website geeft. Dit gaat over de naam van de gebruikte browser, het besturingssysteem en de serviceprovider die de internettoegang mogelijk maakt. Deze informatie wordt geanonimiseerd verwerkt.
Het doel hiervan is de website te optimaliseren of meer gerichte informatie op de site te zetten.

Boekhouding
Relatie in de Spiegel maakt gebruik van de diensten van de Inspirerende Boekhouder.
Deze boekhouder berekent de inkomstenbelasting, BTW afdracht en stelt jaarrapport voor Relatie in de Spiegel op.
Dit houdt in dat zij inzage heeft in de NAW gegevens (Naam,  Adres en Woonplaats) van cliënten en de facturen van de gesprekken.
De Inspirerende Boekhouder en Relatie in de Spiegel werken gezamenlijk met het programma Snelstart waardoor gegevens gemakkelijk uitgewisseld kunnen worden.
De administratie met Snelstart staat in de cloud in een Microsoft Azure datacenter. SnelStart zorgt ervoor dat de data binnen de Europese economische zone blijft, zodat de data altijd onder de Europese wet- en regelgeving verwerkt wordt en beschermd. Meer over Snelstart en AVG.
Met deze twee partijen heb ik bewerkersovereenkomsten afgesloten.

Mailen

Ik mail met Tutanota. Hiermee zorg ik ervoor dat de mails versleuteld verstuurd worden en alleen met een wachtwoord door de cliënt kan worden geopend.

Meer vragen over de privacybescherming? Neem dan gerust contact met me op: relatieindespiegel@tutanota.com / info@relatieindespiegel.nl of 06 44 37 36 40.

Locatie & werkdagen

Mijn praktijk zit in de Grote Waal en is goed bereikbaar vanuit Alkmaar, Enkhuizen, Medemblik, Amsterdam, Heerhugowaard en Purmerend.
Gratis parkeren en goede verbinding met het openbaar vervoer.

Werkdagen: overdag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en ‘s avonds maandag, dinsdag en donderdag.
Telefonisch en per whatsapp ben ik bereikbaar op alle werkdagen van 8:30 tot- 18:00 uur.

Afspreken & Corona

Laat je niet weerhouden door het corona-virus. Ik ontvang cliënten in mijn praktijk. We kunnen voldoende afstand houden.
Uiteraard alleen zonder corona gerelateerde klachten.
Mocht je niet naar de praktijk willen komen dan kunnen we via een speciaal, veilig programma voor eConsulten afspreken.